Årets boligbygger 2018

Benée Huse A/S kåret til Årets Boligbygger i 2018

Cirkusbygningen var fyldt til bristepunktet, da håndværkerens prestigefyldte ”Oscar” statuette – ”Smiley Håndværk – Din Garanti” blev uddelt for 7. gang til ÅRETS HÅNDVÆRKER™.

Folk stoppede op foran Cirkusbygningen, da den ene limousine efter den anden rullede op til den røde løber. Her blev håndværkere modtaget med blitzlys og snurrende Tv-kameraer. Ingen var ikke i tvivl om, at der var meget på spil denne aften til ÅRETS HÅNDVÆRKER™.

1.040 branchefolk fejrede det gode håndværk med gallamiddag, prisuddeling og show. Emil Thorup var aftenens vært og styrede slaget, der blev transmitteret LIVE på Facebook, så alle håndværkernes svende, kollegaer og familie, der ikke kunne få plads i den udsolgte Cirkusbygning, kunne følge med. Folketingets formand Pia Kjærsgaard kastede stjernedrys sammen med mange andre kendte som Bo Hamburger, Sepp Piontek, Kristian Hornslet, Paw Henriksen m.fl., der stod i kø for at uddele en af de 23 priser. De sjove indslag stod kultfigurerne fra slut 80’erne ”John & Aage” for, da de styrede backstage transmittering, når der var show i salen.

7776901b1e9660a56360bb6ca87f773e
8d9d9d9c37e3780455d06e89b918e9f4

Årets Boligbygger bygger boligdrømme fra bunden

For sjette år i træk var Benée Huse A/S finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™, og i år gik det århusianske byggefirma hele vejen og gjorde krav på den eftertragtede titel som Årets Boligbygger.

Titlen vækker glæde hos salgs- og projektansvarlige Thomas Lignell, der har ventet længe på den flotte anerkendelse:

 

”Jeg er ovenud stolt. Det her betyder frygtelig meget, særligt fordi vi har været i finalen hele seks år i træk, og nu endelig kan kalde os sejrherrer. Jeg tror, at succesen skyldes, vi tegner arkitekttegnede huse fra bunden med kundens boligdrømme i fokus hele vejen”, udtaler Thomas Lignell, der samtidig glæder sig til at fortælle kommende kunder om titlen som Årets Boligbygger:

 

”Titlen her skal helt sikkert promoveres på Facebook, hjemmeside og i udstillingshuse. Vi skal fortælle vidt og bredt, at vi er gode til det vi gør, og at vores kunder synes det samme”, slutter han.

 

Håndværkerne fremmer deres kvaliteter

De gode håndværkere over hele landet gør en kæmpe indsats for at fremme det gode håndværk lokalt. “Vi har netop kåret de bedste håndværkere i Danmark – og nu kan vi ønske Århus et stort tillykke med den ære det er, at have Årets Boligbygger beliggende i byen. Det glæder mig desuden at se, at håndværkerne, som gode forbilleder, inspirerer andre lokale håndværkere over hele landet til at optimere kundeservice til nye højder. Håndværkeren og byggebranchen kan være stolte af sig selv, og glæde sig over at vi nu på 7. år kan fejre de mange tusinde gode håndværkeroplevelser, der årligt bliver indberettet på vores anmelderside Anmeld Håndværker”, udtaler Stifter af anmeld-haandvaerker.dk Peter Birkelund.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.