Carporte

Hos Benée bygger vi carporte, der følger de arkitektoniske linjer i huset eller komplimenterer huset, giver det kant og et ekstra flot touch.

Vi tilbyder arkitekttegnede træcarporte udført i en gedigen kvalitet, der forener form og funktion. Vi kalder dem for vognly.

Vognly fra Benée
er førsteklasses
ly til bilen

Hos Benée tænker vi i helhedsløsninger – også når det gælder god og velproportioneret ly til bilen. En fuldintegreret carport eller garage virker som en forlængelse af de arkitektoniske linjer i jeres nye hjem, mens en separat carport kan fungere som en flot og komplimenterende tilføjelse til huset.

Arkitekttegnede træcarporte
I samarbejde med vores egne tømrer tilbyder vi arkitekttegnede træcarporte – eller slet og ret vognly – til vores egne kunder i forbindelse med nybyggeri og til alle andre, der ønsker funktionel og æstetisk ly til bilen.

Individuelle og kreative løsninger
Vi betragter altid mulighederne på den konkrete byggegrund‚ hvilket bl.a. giver mulighed for at skabe

lækroge eller overdækning til indgangen. Samtidig tilpasser vi vognlyet til husets stil og udtryk, ligesom vi individuelt opfylder ønsker til gulv, isolering, redskabsrum, værksted m.m.

Godt og gedigent ly til bilen
Vi opfører vognlyene i forskellige materialer – altid med fokus på kvalitet og æstetik. Du kan vælge mellem træbeklædning (natur eller sort), fibercement, puds eller mursten som vægbeklædning, og taget kan fx være pladetag i stål eller tagpap.

Desuden kan I vælge mellem udhusdør eller facadedør – ligesom der er talrige muligheder for tilkøb af vinduer, underbeklædning, lyspakker og forskellige afløbsløsninger til tagvandet.

Carporte bygget af Benée

Kontakt os og hør mere om vognly fra Benée

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.