Energi og miljø

Flere og flere vælger at bygge passivhuse og lavenergihuse – både fordi husene er gode for miljøet, og fordi de kan give betydelige besparelser.

Vi har stor erfaring i energioptimerede villaer, funkishuse og skagenhuse, der hverken går på kompromis med arkitektur, indretning eller indeklima.

Miljøhuse med
unik isolering
og indeklima

Sammen med vores dygtige arkitekter og landets førende producenter af byggematerialer skaber vi smukke og energioptimerede villaer, funkishuse og skagenhuse.

Opfør jeres nye hus som et 2020 miljøhus
Jeres nye Benée-hus kan opføres som energirigtigt 2020 lavenergi-hus – altså som et nybyggeri, der følger de nye skrappe BR2020 regler. Og når I vælger Benée, får I koblet energi og klimahensyn med funktionalitet og god arkitektur.

BR2020 er et byggeregulativ, der tænker helhed ind i byggeriet. Der stilles særlige krav til lysforhold i opholdsrum, til ventilation og i forhold til termisk indeklima. Samtidig er der også specifikke krav til komfort og brugervenlighed.

Danmarksmestre i kontrolleret ventilation
Miljøhuse fra Benée er energioptimerede med lave u-værdier på gulv, loft, klimaskærm og facadeelementer. Linjetab er stort set fjernet, og vi er forrest i feltet, når det gælder tæthed og kontrolleret ventilation.
Netop fordi vores huse er så tætte, er vi i stand til at kontrollere og skabe suveræn ventilation.

Vi går forrest, når det kommer til energi
Vi var blandt de første til at bygge efter de visionære BR2020-regler, og vores ambition har fra starten været at være blandt de bedste. Vi er med helt fremme med de nyeste, gennemtestede tiltag, og vores referenceliste er lang. Den erfaring, vi har opbygget gennem årene, kommer jer til gode, når I vælger at bygge et miljøhus med Benée.

Energi- og
miljøløsninger

1 2 3 4
Godt energiregnskab

Godt energiregnskab

En stor del af et godt energiregnskab stammer fra det energitilskud, der kommer fra lys- og varmeindfald fra vinduerne. Vi har stort fokus på at balancere energitilskuddet, så det udnyttes optimalt – og overvarme undgås.

Lavt energiforbrug

Lavt energiforbrug

"Teknik" er en af de fremmeste veje til et lavere energiforbrug – fx ved at benytte de bedste pumper til at flytte gulvvarmen rundt i huset, luft- eller jordvarmepumper, solceller eller et ventilationsanlæg med lavt strømforbrug.

BR2015 og BR2020

BR2015 og BR2020

Når vi bygger et BR2015-hus, er grundig og gennemtænkt isolering afgørende. Ved et BR2020-hus er det ofte nødvendigt at supplere med solceller for at leve op til de strenge energikrav.

Minimalt varmetab

Minimalt varmetab

Med et pudset hus kan vi opnå ekstremt lave varmetab gennem facaden. Huset bygges med isolerende gasbetonvægge og med 195 cm højisolerende rockwool eller PUR-isolering. Det betyder, at vi kan lave ydervægge med -uværdier helt ned til 0,11.

“Vi var blandt de første i Danmark til at bygge efter
de visionære BR2020-energiregler, og ingen skal være i tvivl om,
at vores ambition er at være de bedste inden for energi

Klaus Benée, Indehaver, Benée Huse A/S

Overvejer I et miljøhus? Kontakt os og hør mere

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.