Unikahuse

Eksklusive, unikke og arkitekttegnede huse – individuelt skræddersyet til at matche enhver boligdrøm til mindste detalje.

Eksklusive og
kompromisløse
drømmehuse

Unika by Benée er individuelle og arkitekttegnede drømmehuse, skabt gennem et tæt samarbejde mellem jer, vores erfarne byggeleder og vores dygtige arkitekter. Resultatet er et drømmehus, der passer perfekt til jer.

Imponerende valgfrihed og gennemført arkitektur
Ud fra netop jeres boligdrømme tegner og skræddersyr vi jeres nye hus – med udgangspunkt i et Benée hus eller helt fra bunden.

Fundamentet er kreativitet og godt samarbejde
Gennem tæt sparring definerer vi ønsker, behov og drømme – og udarbejder arkitektskitser. Og I har gennem hele forløbet masser af mulighed for at være kræsne, kreative og for at sætte jeres helt personlige præg på huset.

Valgmulighederne er praktisk taget uendelige, og vi glæder os derfor til et godt samarbejde om jeres unikke drømmevilla.

Gør drømmehuset
helt unikt

1 2
Unikke detaljer og materialevalg

Unikke detaljer og materialevalg

Med Unika by Benée, har I fri mulighed for at give facaden jeres helt personlige og eksklusive præg – fx med træ, puds, glas eller murede detaljer, der fremhæver husets arkitektur og udtrykker høj håndværksmæssig kvalitet.

Arkitektegnet til mindste detalje

Arkitektegnet til mindste detalje

I tæt samarbejde med vores prisbelønnede arkitekter – og ud fra netop jeres boligdrømme – tegner og skræddersyr vi jeres nye hus med udgangspunkt i et eksisterende hus eller helt fra bunden.

Unikahuse
bygget af Benée

“Vores størrelse gør, at vi rent faktisk har mulighed for at lære vores kunder at kende. Det er i virkeligheden en af de vigtigste forudsætninger for at kunne skabe et vellykket resultat.”

Klaus Benée, Indehaver, Benée Huse A/S

Udvalgte
plantegninger

For plantegninger, download eller bestil vores referencekatalog her.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.