Villa

Vi skaber villaer med sjæl og sans for detaljen – individuelt tilpasset og skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Villaer med
et væld af
valgmuligheder

Vi tegner efter jeres ønsker og ud fra de muligheder, grunden giver. Indretningen har I naturligvis mulighed for selv at bestemme i samarbejde med vores erfarne arkitekt.

Med Benée Villa er valget jeres
Ofte bygger vi villaer som vinkelhuse, men lige så tit opføres de som længe, T-huse eller H-huse. Valget er jeres, og derfor glæder vi os til et godt samarbejde om netop jeres variation over villatemaet. Benées villaer med saddeltag kan opføres både med murede gavle uden

udhæng – måske med gesims – eller med valmede gavle og udhæng. Valg af længe-, vinkel- eller gårdhavehus giver talrige muligheder for udemiljø og kreativ individuel boligindretning.

Villa med sjæl og et personligt præg
I hustypen Benée Villa kan der desuden leges med saksespær, som giver et hævet loft indenfor – med ovenlys og med forskellige typer af karnapper. De valgte materialers virkemidler giver et helt personligt præg.

Sæt jeres
personlige
præg

Med en villa fra Benée får I masser af medbestemmelse og mulighed for at gøre jeres nye hjem til noget helt unikt. Her er eksempler på nogle af de overvejelser, I bør gøre jer:

  • Hvilke murstenstyper og farver skal præge husets ydre?
  • Tegltag fås i mange variationer – eller måske foretrækkes en helt anden tagbeklædning?
  • Vinduerne er husets øjne – hvordan skal de se ud?
  • Skal nedløbsrør være i zink, kobber eller stål? 
  • Skal energiløsningen være efter de nyeste BR2020 regler?

Benée Villa
byggedetaljer

1 2 3 4 5 6 7
Carport

Carport

En fuldintegreret carport forlænger de arkitektoniske linjer i jeres nye hjem – mens en fritstående carport giver mulighed for placering i skel og god udnyttelse af grunden. Vi bygger fritstående carporte i træ, galvaniseret stål, tegl eller stålplader og oftest med tagpap.

Valmtag

Valmtag

Valmtaget er en populær og virkelig flot tagløsning med skrå flader på alle fire sider. Det brede udhæng rundt om huset giver en behagelig skygge – med mulighed for overdækket terrasse – og beskytter murværket mod regnvand.

Muret gavl

Muret gavl

Mange vælger at bygge deres Benée Villa med muret gavl. Den murede gavl giver huset et klassisk og stilrent facadeudtryk med rene linjer og et roligt, enkelt og sammenhængende indtryk.

Gesims

Gesims

En facade med gesims giver et både klassisk og moderne facadeudtryk. Gesimsen er en særlig detalje i murværket, hvor et murstensbånd trækkes frem og giver huset et tidløst og flot udtryk.

Overdækket terrasse

Overdækket terrasse

Ved at vælge en planløsning med en overdækket terrasse, kan I skabe et unikt uderum, der giver jer rig mulighed for at nyde haven. Den overdækkede terrasse giver dejlig læ, skygger for solen og skærmer, når aftenduggen falder.

Karnap med zink

Karnap med zink

Med en karnap af zink kan I give facaden et mere spændende og eksklusivt udtryk – og et mere interessant og lyst rum indenfor. Tag os med på råd, og se eksempler på flere af de løsninger, vi har skabt.

Træ-/aluvinduer

Træ-/aluvinduer

Træ-/aluvinduer giver en skarp profil, hvilket passer godt til moderne arkitektur, og I kan uden merpris vælge én farve udvendigt og en anden indvendigt. Samtidig sparer I penge og tid på vedligeholdelse. Vi tilbyder to vinduestyper: ”Den smalle ramme” som fx Velfac 200 og ”Det traditionelle vindue”, hvor den oplukkelige ramme er lidt større og den faste karm lidt smallere.

Villaer
bygget af
Benée

“At vælge, hvordan jeres villa skal se ud, er en kreativ og spændende proces. Og når huset står færdigt, er det skønt at opleve, hvordan man kan se, at der er truffet en række gode og bevidste valg.”

Jesper Benée, Salgs- og Projektansvarlig, Benée Huse A/S

Udvalgte
plantegninger

For plantegninger, download eller bestil vores referencekatalog her.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.