Når det traditionelle bliver moderne med et twist på den arkitektoniske fremtræden.

Møddebro Parkvej 12, 8355 Solbjerg

Åbent hus

Alle dage i påsken 2017
Kl. 10-16.

Efterfølgende søndage
Kl. 14-16

Når det traditionelle bliver moderne med et twist på den arkitektoniske fremtræden. 

Benée huset er et rigtigt funkishus, tegnet med afsæt i 30’ernes arkitekturtrends og nutidens familieliv. Både huset, planløsningen, materialer og detaljer er resultatet af stor omtanke og indlevelse i, hvordan det er at bo i huset.

Mange af de detaljer der gør et Benée hus til et Benée hus, kan ikke ses med det blotte øje. Det er detaljerne der skaber velværet i huset. Akustikken er, på trods af de mange rummeter og det skrånende loft, god. Dette skyldes bl.a. materialevalget med akustiklofter med Studio Stripes, massive døre og fuldlimede plankegulve, men det skyldes i lige så høj grad skillerumsfundamenterne der minimerer lyden fra rum til rum, og alle de andre specielle løsninger der netop gør et Benée hus til et Benée hus.

Husets 183 m² præsenterer sig allerede når du træder ind af hoveddøren. Naturen og lyset bliver trukket ind af de store vinduespartier som øjet ikke kan undgå at fange, og på trods af gennemkig indeholder huset masser af privatliv.

Det store køkken-alrum og den overdækkede terrasse er trukket lidt frem så der skabes masser af kig og lysindfald. Og stuen, der er med vinduer på 3 sider, virker stadig privat og hyggelig uden at der bliver gået på kompromis med lys og udsigt.

Ud over husets centrale opholdsrum med stue, køkken/-alrum og viktualierum, indeholder huset hele 3 gode værelser, et kontor, et fornuftigt bryggers med direkte indgang fra den dobbelte carport og et badeværelse, alt sammen i sin ”egen” afdeling af huset. Forælder afdelingen med soveværelse, privat badeværelse og walk-in er placeret således, at uanset børenes alder er man aldrig langt væk, men heller ikke alt for tæt på. Der er med andre ord lagt fokus på at leve i huset – og skabe rum til individet.

Fakta om udstillingshuset
– Funkis på 183 m2
– Opført i RT473 fra Randers Tegl
– Overdækket terrasse
– Smukt arkitektur
– funktionel indretning
– masser af  lys
– skarpt design.

Galleri:
Byg & Bo 2017

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.