En bungalow er ikke “bare” et firkantet hus.

Fruering Skovmark 17, 8660 Skanderborg

Åbent hus

Alle søndage (dog med undtagelse af industriferien)
Kl. 14-16

KLASSISK BUNGALOW MED ET TWIST

Benée’s bidrag til Byg & Bo udstillingen er i år en Bungalow med et twist. Det klassiske firkantede funkisbyggeri med fladt tag og i flere niveauer – både udvendigt som indvendigt. Bygningen indeholder 185m2bolig, 18m2 overdækket terrasse samt 50m2 integreret garage, som samlet giver den klassiske firkantede bygningskontruktion.

Bungalowen er opført i RT551 fra Randers Tegl, hvis springene brune nuancer og stoflige flader, giver huset et flot og roligt ydre, et ydre der komplimenteres af de klassiske Velfac Ribo vinduer, et vindue som bringer tankerne tilbage til hvad funktionalistisk byggeri reelt stod for.

BENÉE’S BUNGALOW

Igen i år, har vi forsøgt at give vores bud på, hvordan et gennemtænkt byggeri giver plads til alt, hvad der er behov for i et travlt familieliv.

Med en naturlig opdeling i børn og voksne får alle familiens medlemmer plads til egen udfoldelse og privatliv.

Bungalowen indeholder entré med garderobe. Bryggers til overtøj og vasketøj. 3 gode børneværelser. Gæste-/børnebadeværelse. Køkken-alrummet, som indeholder et funk­tionelt Svanekøkken med masser af arbejds-/opbevaringsplads samt et skjult viktualierum. Opholdsstue med flere miljøer og muligheder i et. Forældreafdeling med soveværelse, walk-in og badeværelse. Sidst det tredie værelse til familiens yngste eller et godt stort kontor med plads og placering til fordybelse.

Endnu et Benée hus med mange spændende detaljer, detaljer som skal opleves for at kunne beskrives.

Fakta om udstillingshuset
– Bungalow på 185,6 m2
– Opført i RT551 fra Randers Tegl
– Overdækket terrasse
– Smukt arkitektur
– funktionel indretning
– masser af  lys
– skarpt design

Galleri:
Byg & Bo 2018

Most Recent Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.